Kompanije članice

imlek

„IMLEK“ je regionalna kompanija koja posluje na teritorijama Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Otkupljuje mleko od više hiljada farmera-kooperanata u Srbiji i sa njima ostvaruje evropske standarde i kriterijume kvaliteta. Tradicija duga više od pola veka, stručni kadrovi, savremena tehnologija i stalno unapređivanje proizvodnje rezultiralo je u više od 80 različitih mlečnih proizvoda koje  „IMLEK“ svakodnevno donosi. Mnogobrojna ulaganja dovela su do najvišeg stepena kvaliteta proizvoda, kao i do mnogobrojnih nagrada i priznanja za kvalitet u okviru  različitih sajamskih manifestacija i nezavisnih analiza proizvoda na tržištu. „IMLEK“ kontinuirano radi na unapređenju sistema upravljanja kvalitetom, bezbednošću hrane i zaštitom životne sredine, kao i sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu, što potvrđuju i sertifikati koje poseduje i održava. Pored tržišne orijentisanosti kompanija se bavi i socijalnim pitanjima. Imlek se odavno opredelio da najveću podršku pruža deci i socijalno ugroženim strukturama.

Poseti zvanični sajt

bambilogo

Od svog nastanka do danas, kompanija „BAMBI“ se razvijala od malog pogona u Požarevcu u kome je radilo svega 37 zaposlenih ostvarujući godišnju proizvodnju od 167 tona konditorskih proizvoda, do kompanije koja u svojim fabrikama u Požarevcu i Vršcu proizvodi godišnje više od 25.000 tona konditorskih proizvoda. Kompanija „BAMBI“ neguje poslovnu politiku koja garantuje vodeću poziciju u regionu. Ova filozofija poslovanja je zasnovana na odgovornosti prema potrošačima, inovativnosti, jedinstvenosti, raznovrsnom portfoliju najvoljenijih brendova u koje potrošači najviše veruju, najvišim sertifikovanim standardima kvaliteta EU i zaštiti životne sredine. Naš posao je da pratimo i razumemo potrebe naših potrošača, i uvek zadovoljimo njihova očekivanja kroz raznovrsnu ponudu kvalitetnih i ukusnih konditorskih proizvoda koji će učiniti da njihov svaki dan bude ukusan. Znanje i tehnologija, posvećenost kupcima i potrošačima i kontinuirano ulaganje u snažne i prepoznatljive brendove su osnove na kojima gradimo poverenje i jačamo našu poziciju na tržištu.

Poseti zvanični sajt

knjaz milos logo

„Knjaz Miloš“ od 2004. godine postaje vlasništvo kompanije „FPP Balkan Limited“, kojoj se od januara 2005. godine kao partner pridružuje i fond „Salford Capital Partners“. U 2010. godini „Knjaz Miloš“ postaje zatvoreno akcionarsko društvo, a godinu dana kasnije, uz slogan „Dvesta godina u našim genima“, slavi dva veka postojanja i tradicije. U aprilu 2015. kompaniju Danube Foods Group zajedno sa kompanijama Knjaz Miloš, Imlek i Bambi preuzima londonski Fond Mid Kompanija „Knjaz Miloš“ dobro poznaje svoje potrošače, njihove želje i navike, pa stoga kontinuirano radi kako bi svoju ponudu u potpunosti prilagodila tržištu, imajući u vidu da je zadovoljan i veran potrošač najbolja potvrda uspešnog poslovanja i proverenog kvaliteta koji Kompanija je posvećena ispunjenju zahteva društvene zajednice. To se pre svega odnosi na poštovanje zakona, etičkih normi, racionlong korišćenja prirodnih resursa i aktivno učešće u rešavanju problema zagađenja prirodne sredine, kao i na pomoć kroz podršku humanitarnim projektima.

Poseti zvanični sajt