Kompanije članice

imlek

„IMLEK“ je regionalna kompanija koja posluje na teritorijama Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Otkupljuje mleko od više hiljada farmera-kooperanata u Srbiji i sa njima ostvaruje evropske standarde i kriterijume kvaliteta. Tradicija duga više od pola veka, stručni kadrovi, savremena tehnologija i stalno unapređivanje proizvodnje rezultiralo je u više od 80 različitih mlečnih proizvoda koje  „IMLEK“ svakodnevno donosi. Mnogobrojna ulaganja dovela su do najvišeg stepena kvaliteta proizvoda, kao i do mnogobrojnih nagrada i priznanja za kvalitet u okviru  različitih sajamskih manifestacija i nezavisnih analiza proizvoda na tržištu. „IMLEK“ kontinuirano radi na unapređenju sistema upravljanja kvalitetom, bezbednošću hrane i zaštitom životne sredine, kao i sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu, što potvrđuju i sertifikati koje poseduje i održava. Pored tržišne orijentisanosti kompanija se bavi i socijalnim pitanjima. Imlek se odavno opredelio da najveću podršku pruža deci i socijalno ugroženim strukturama.

Poseti zvanični sajt

bambilogo

Od svog nastanka do danas, kompanija „BAMBI“ se razvijala od malog pogona u Požarevcu u kome je radilo svega 37 zaposlenih ostvarujući godišnju proizvodnju od 167 tona konditorskih proizvoda, do kompanije koja u svojim fabrikama u Požarevcu i Vršcu proizvodi godišnje više od 25.000 tona konditorskih proizvoda. Kompanija „BAMBI“ neguje poslovnu politiku koja garantuje vodeću poziciju u regionu. Ova filozofija poslovanja je zasnovana na odgovornosti prema potrošačima, inovativnosti, jedinstvenosti, raznovrsnom portfoliju najvoljenijih brendova u koje potrošači najviše veruju, najvišim sertifikovanim standardima kvaliteta EU i zaštiti životne sredine. Naš posao je da pratimo i razumemo potrebe naših potrošača, i uvek zadovoljimo njihova očekivanja kroz raznovrsnu ponudu kvalitetnih i ukusnih konditorskih proizvoda koji će učiniti da njihov svaki dan bude ukusan. Znanje i tehnologija, posvećenost kupcima i potrošačima i kontinuirano ulaganje u snažne i prepoznatljive brendove su osnove na kojima gradimo poverenje i jačamo našu poziciju na tržištu.

Poseti zvanični sajt

„Knjaz Miloš“ od 2004. godine postaje vlasništvo kompanije „FPP Balkan Limited“, kojoj se od januara 2005. godine kao partner pridružuje i fond „Salford Capital Partners“. U 2010. godini „Knjaz Miloš“ postaje zatvoreno akcionarsko društvo, a godinu dana kasnije, uz slogan „Dvesta godina u našim genima“, slavi dva veka postojanja i tradicije. U aprilu 2015. kompaniju Danube Foods Group zajedno sa kompanijama Knjaz Miloš, Imlek i Bambi preuzima londonski Fond Mid Kompanija „Knjaz Miloš“ dobro poznaje svoje potrošače, njihove želje i navike, pa stoga kontinuirano radi kako bi svoju ponudu u potpunosti prilagodila tržištu, imajući u vidu da je zadovoljan i veran potrošač najbolja potvrda uspešnog poslovanja i proverenog kvaliteta koji Kompanija je posvećena ispunjenju zahteva društvene zajednice. To se pre svega odnosi na poštovanje zakona, etičkih normi, racionlong korišćenja prirodnih resursa i aktivno učešće u rešavanju problema zagađenja prirodne sredine, kao i na pomoć kroz podršku humanitarnim projektima.

Poseti zvanični sajt