BAMBI VOLONTERI ZA DECU POŽAREVCA

BAMBI VOLONTERI ZA DECU POŽAREVCA

Požarevac, 15. oktobar 2018. godine – Kompanija Bambi je u subotu organizovala volontersku akciju „Naš Požarevac“, u okviru koje je preuređeno dvorište požarevačog vrtića Bubamara. Zaposleni kompanije su na ovaj način obeležili i rođendan kompanije, koja danas obeležava 51. godinu postojanja.

Više od 40 Bambi volontera, zaposlenih u toj kompaniji, očistili su dvorište vrtića Bubamara, ofarbali klupe, ali i sredili postojeći mobilijar, kako bi pomogli najmlađima da rastu i igraju se u čistom i zdravom okruženju.

Kroz ovakve projekte i volonterske akcije, kompanija Bambi i svi naši zaposleni žele da šire duh zajedništva i humanosti u lokalnim zajednicima i među svim našim građanima,“ istakao je Nemanja Brković, Menadžer za odnose sa javnošću kompanije Bambi.

Marija Bajić, direktorka Predškolske ustanove „Ljubica Vrebalov“ u Požarevcu pozdravila je društveno odgovornu akciju koju je kompanija Bambi organizovala. Ona je ocenila da će 150 dece polaznika vrtića Bubamara biti veoma srećno novim izgledom dvorišta i igrališta, koje su Bambi volonteri ulepšali.

Budući da je sedište kompanije u Požarevcu, ovakvim akcijama zaposleni u Bambiju se trude da utiču na poboljšanje kvaliteta života svojih sugrađana, a posebno najmlađih.