MOJA KRAVICA JOGURT – UVEK U KRUGU PORODICE

MOJA KRAVICA JOGURT – UVEK U KRUGU PORODICE

Veliki broj Beograđana uživao u porodičnom ručku uz nezaobilazni Moja Kravica jogurt 

Beograd, 18. jun 2016. godine – U cilju isticanja značaja očuvanja porodice i porodičnih vrednosti, kompanija Imlek organizovala je manifestaciju pod nazivom „Moja Kravica Jogurt dan porodice. Uz raznovrstan i kreativan program na Adi Ciganliji uživali su brojni roditelji i deca, odajući počast najvažnijoj instituciji u životu svih nas, porodici.

U ukusu Moja Kravica jogurta uživali su svi posetioci, ističući kako je neizostavan na svakoj trpezi. Nedeljni ručak na Adi upotpunile su brojne aktivnosti u kojima su uživali pre svega najmlađi. Mališani su imali priliku da pokažu raznovrsne talente u likovnoj, muzičkoj i plesnoj radionici, ali i da uživaju u premijernim projekcijama animiranih filmova.

Kompanija Imlek organizovala je „Moja Kravica dan porodice“ u želji da podseti roditelje i decu na porodične vrednosti i značaj zajedničkih trenutaka provedenih u krugu porodice. Ovaj lep povod bio je idealna prilika za sve porodice da se okupe i uživaju u ručku u prirodi, kao i da se podsete zašto je porodica najvažnija stvar na svetu.

Porodica nije samo važan deo našeg života, već čini život. Zato je važno da uvek negujemo osećaj zajedništva i tradicionalnih vrednosti. Moja Kravica jogurt je neizostavan deo svake trpeze koji već decenijama predstavlja prvi izbor u trenucima porodičnih okupljanja, jer stvari postaju veće i bolje kada ih delimo u krugu porodice.“, izjavila je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.