KOMPANIJA IMLEK OBELEŽILA SVETSKI DAN MLEKA

KOMPANIJA IMLEK OBELEŽILA SVETSKI DAN MLEKA

Moja Kravica „Put mleka“ karavan započeo putovanje kroz Srbiju

Beograd, 01. jun 2016. godine – Moja Kravica karavan pod nazivom „Put mleka“, koji će tokom juna obilaziti gradove Srbije, započeo je svoje putovanje u Beogradu, na trgu Nikole Pašića. Brojnim aktivacijama edukativnog karaktera i donacijama mleka i mlečnih proizvoda obeležen je 1.jun, Svetski dan mleka.

U okviru ove manifestacije najviše su uživali mališani zbog kojih je na trgu izgrađena specijalna postavka farme sa edukativno-zabavnim programom i igricama, poput muže krava, igre memorije, lavirinta od sena i kartoline za slikanje, čiji je cilj bio da se deca upoznaju sa životom na farmi i procesom dobijanja mleka. Deca su na taj način mogla da nauče kako Moja Kravica mleko putuje od farme do njihovih domova. Svi mališani koji su učestvovali u igrama dobili su diplome za ostvaren uspeh u poznavanju puta mleka, kao i poklone, uz koje će im uspomene na ovu avanturu trajati zauvek.

„Kroz višedecenijsku tradiciju Moja Kravica mleko pomaže generacijama da odrastu i stasaju u zdrave i prave ljude. Zbog toga smo mi iz kompanije Imlek organizovali ovu manifestaciju kako bismo zabavili, ali i edukovali mališane, jer njihov osmeh i zdrava budućnost treba svima da nam budu cilj. Moja Kravica mleko u kojem su sačuvani svi hranljivi sastojci, idealno je za zdravu ishranu i odrastanje svakog deteta“, izjavila je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Karavan „Put mleka“ nastaviće da obilazi gradove širom Srbije, a nakon Beograda obići će Novi Sad (04.06.), zatim Šabac (05.06.), Čačak (11.06.), Kraljevo (12.06.), Kragujevac (18.06.), Kruševac (19.06.) i Niš (25.06.).