Pomoć kompanije Imlek stanovništvu na Kosovu i Metohiji

Pomoć kompanije Imlek stanovništvu na Kosovu i Metohiji

Gračanica, 23. septembar 2015 – Kompanija Imlek nastavlja tradiciju društveno odgovornog poslovanja pružajući pomoć pojedincima i zajednicama, donirajući novčana sredstva dobrotvornoj organizaciji Eparhije Raško – prizrenskoj „Majka devet Jugovića“, koja aktivno pomaže stanovništvu na teritoriji Kosova i Metohije. Dobortvorna organizacija „Majka devet Jugovića“ je u saradnji sa kancelarijom za Kosovo i Metohiju pomoć kompanije Imlek upotrebila kako bi lokalnom srpskom stanovništvu obezbedila pomoć u vidu junica i krava, namenjenu podmirivanju potreba lokalnog srpskog stanovništva.

„Odgovorno poslovanje podrazumeva proizvodnju bezbednih, zdravih i kvalitetnih proizvoda koji se svakodnevno isporučuju potrošačima, ali i angažman na projektima humanitarnog karaktera koji su za našu kompaniju od velikog značaja. Ova donacija samo je jedna u nizu aktivnosti kojima kompanija Imlek nastoji da pomogne ugroženima. Naš cilj je da pružimo pomoć onima kojima je najpotrebnija, ali i da podstaknemo druge kompanije da čine isto“, saopštila je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Zahvalnicu za pruženu donaciju i humanitarni rad kompanije Imlek, uručio je Njegovo Preosveštenstvo Episkop Raško – prizrenski i Kosovo – metohijski gospodin Teodosije. Kompanija Imlek je društveno odgovorna kompanija koja razume potrebe lokalnih zajednica i koja redovnim donacijama i humanitarnim aktivnostima, podržava inicijative od društvenog značaja.