Predstavljen novi Imlekov Café Creamer

Predstavljen novi Imlekov Café Creamer

Kompanija „Imlek” je predstavila novi proizvod na srpskom tržištu namenjen svim ljubiteljima kafe „Moja Kravica Café Creamer” u jedinstvenom ambijentu kafeterije „Café Doncafe”. „Moja Kravica Café Creamer”, kao idealan dodatak kafi, je prvi domaći Café Creamer, koji se može čuvati i van rashladnih uređaja.

Brojni predstavnici medija, ljubitelji kafe i food blogeri u podnevnom druženju sa poznatim TV licima voditeljem Nemanjom Velikićem i glumicom Anđelkom Prpić uživali su u kremastom ukusu „Moja Kravica Café Creamer“. Barista kafeterije „Café Doncafe” prezentovao je na koje se sve načine mogu pripremati kremasti napici od kafe koristeći novi Café Creamer.

VID_3724

Napravljen od Imlekovog najkvalitenijeg mleka sa 10% mlečne masti, „Moja Kravica Café Creamer“ se idealno uklapa u kafu, kao napitak sa kojim mnogi započinju dan. U boci od 190 ml koja je dovoljna za deset šoljica kafe novi Café Creamer postaće deo vaše svakodnevice.“  poručuju iz kompanije „Imlek”.

Dve vodeće kompanije u svojim oblastima, „Imlek i „Strauss Adriatic” ovom prilikom nastavljaju dugogodišnju uspešnu saradnju nakon što su 2011. godine na tržište Srbije plasirale jedinstveni  proizvod, koji predstavlja idealan spoj najkvalitetnijeg mleka i vrhunske Doncafé instant kafe.